Menu
A+ A A-
maximos_nd

Στο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου να μην προχωρήσει η κυβέρνηση στη κατάργηση της υπηρεσίας του ΙΚΑ της πόλης, συνηγορεί με αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή και απευθύνεται προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ο Θεσσαλός πολιτικός στην αναφορά του επισημαίνει πως με τις πρακτικές της η κυβέρνηση αντί να δημιουργεί εστίες υπηρεσιών στους δήμους του Καλλικράτη προβαίνει σε καταργήσεις, προκαλώντας οικονομικό μαρασμό στην εμπορική κίνηση των πόλεων και οικονομική αιμορραγία στους πολίτες εξαιτίας των εξόδων μεταβίβασης στη Λάρισα.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παράλληλα επισημαίνει ότι η κυβέρνηση οφείλει να δείξει ευαισθησία σε ζητήματα που αφορούν στον πυρήνα του κοινωνικού κράτους. «Η οικονομική κρίση σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τέτοια υποβάθμιση υπηρεσιών κοινωνικής ασφάλισης, αλλά και του ίδιου του δήμου Τυρνάβου», καταλήγει το κείμενο της αναφοράς του κ. Χαρακόπουλου.

back to top